Üdvözöllek a Tipik oldalán!

Detti vagyok, 29 éves, már Fejér megyei lakos. Megboldogult lánykoromban nagyvállalati HR-es voltam, azóta asszony lett a lányból és 2 kis Tündérmaki anyukája is.


Ötletgazdaként kitaláltam valami egyedülállót, ami elsőre tradícionális, elegáns dísze a szobának/pólónak, majd elolvasod és jön a csattanó :) Kis magyar valóságunk leképezése, hagyományainknak megfelelő köntösben avagy régi találkozása az újjal - az én szemszögemből :)


Imádom a kis magyar valóságunk, ha tetszik ha nem, ezek vagyunk mi, magyarok! YouTube faszságok, filmes szállóigék, röhejes elszólások és a tőtikézés Ádámja és Évája.

Kulisszatitkot elárulva, a mi családunkban az Üvegtigris 1 és a Balaton retro frázisai ismétlődnek évek óta, innen is jött az ihlet. Világ életemben nagyon csúnyán beszéltem, ezért végképp magaménak érzem a márkám, imádom az általatok kért tahó szövegek legjavát is.

Nagyon élvezem amit csinálok, sok Tipik szöveg van még a tarsolyomban - hisz a magyar leleményesség kifogyhatatlan, úgyhogy nem hagylak cserben Titeket

Köszönöm hogy velem vagytok!!!

 

Marczinkáné Sághy Detti

Tulajdonos